Nyheter

Godt nyttår!

Vi ønsker alle kunder, kjente og ukjente godt nyttår! 2018 byr på mange muligheter på kursfronten, oppdatert informasjon om rideskolen finner du i menyen. Datoer for vårens helgekurs er også lagt ut. 

Rideleir uke 26 og 27 er allerede fulltegnet, vi har ledige plasser uke 32 og uke 33 (dagleir). Nytt av året er dagleiren i uke 33, her kan man delta fra man er åtte år. Det er bare å melde seg på, vi gleder oss til å se dere til sommeren.

Høsten 2017

Gode nyheter for alle dere som har lyst til å ri MER! Vi har lagt ut dato for høstens weekendkurs, og vi tilbyr i år dagrideleir fra mandag til onsdag i høstferien (uke 40). Se menypunktene for mer info. Rideskoleoppstart nærmer seg med stormskritt, vi gleder oss. Det er fortsatt noen ledige plasser, ta kontakt så finner vi noe som passer deg. For oversikt over priser og tider se "Rideskole " i menyen. 

I løpet av semesteret 2016/2017 arrangerte vi flere vellykkede "Rideknapp"-arrangementer. Dette var veldig populært, og vi satser på gi mer opplæring og dele ut flere "rideknapper" i høst. Følg med på hjemmesiden og rideskolens facebook-side, oppdateringer kommer fortløpende. Vi vil også henge opp info om arrangementer på tavla i skolestallen.

I samarbeid med rideklubben på stedet, MRSK, vil det som vanlig bli muligheter for å konkurrere i sprang og dressur. Vi oppfordrer alle rideskolens elever til å bli medlem av klubben, i tillegg til å være en del av miljøet i klubben får dere i år rabatt i rideskolen! Besøk www.mrsk.no for mer informasjon om klubben.

Ønsker alle en herlig høst med mye hesteglede, hilsen alle oss på Stall-K.

castor

Helgekurs 20-21 mai

Siste helgekurs våren 2017 blir 20-21 mai.

Ekstra rideleiruke i uke 32

Ekstra leir uke: Vi setter opp en ekstra uke rideleir i uke 32 fra 6. til 11. august. Det har vært så mange som ikke har fått plass siden vi har redusert antall uker i sommer. Vi har til sammen 12 plasser denne uken.

Weekendkurs våren 2017

Dato for de to første weekendkursene er satt til 25.-26. mars og 22.-23. april. Dato for kurs i mai kommer snart. Vi ønsker gamle og nye elever hjertlig velkommen til lærerike og sosiale dager!

Se mer informasjon om kursene ved å trykke på "Weekendkurs" i menyen. Der finner du også påmeldingsskjema.