Godt nyttår!

Vi ønsker alle kunder, kjente og ukjente godt nyttår! 2018 byr på mange muligheter på kursfronten, oppdatert informasjon om rideskolen finner du i menyen. Datoer for vårens helgekurs er også lagt ut. 

Rideleir uke 26 og 27 er allerede fulltegnet, vi har ledige plasser uke 32 og uke 33 (dagleir). Nytt av året er dagleiren i uke 33, her kan man delta fra man er åtte år. Det er bare å melde seg på, vi gleder oss til å se dere til sommeren.

Weekendkurs våren 2017

Dato for de to første weekendkursene er satt til 25.-26. mars og 22.-23. april. Dato for kurs i mai kommer snart. Vi ønsker gamle og nye elever hjertlig velkommen til lærerike og sosiale dager!

Se mer informasjon om kursene ved å trykke på "Weekendkurs" i menyen. Der finner du også påmeldingsskjema.

Dressur Derby 2016

Dressur Derby 11.-12.06.2016
 
premie
 
For første gang arrangerte Stall-K og Majorplassen Ryttersportsklubb "Dressur Derby", et stevne for unge dressurhester fra 4-7 år. Stevnet var uttaksstevne for årets Falsterbo og UVM. Med oss på laget hadde vi Norsk Varmblod. Teamet rundt stevnet har jobbet målbevisst i flere måneder for å skape en stevnearena som kunne holde internasjonal standar på banene, tilby overnatting for hester og ryttere, salg av hesteutstyr, stand med representanter fra Agria, servering av mat og drikke, samt seminar lørdag kveld. Alt i alt førte det til rekordstor deltakelse - og for en helg det ble!
 

Register to read more...

Velkommen til seminar

Festhelg med unghest