Rideskolehester


Stall-K har en stor rideskole, med om lag 180 elever hver uke. Det holdes kurs innen både sprang og dressur, og det er rundt 15 skolehester ved senteret som skal dekke rytternes behov på alle typer nivå.

Vi har varmblods ridehest, sportsponnier, welshponnier, fjordinger og andre raser, som passer for nybegynnere så vel som viderekomne. De er alle skolerte og snille.
Ponniene er fine for den yngre garde i rideskolen, og for de litt eldre elevene har vi gått til innkjøp av topp lærehester som har vært ute og startet NM dressur, og de som kan hoppe de høye hindrene.

Dette er en ideell anledning til å lære ridning på et høyere nivå, på ypperlige læremestre. Ansatte ved Stall-K har ved flere anledninger vært ute og startet MB-stevner på skolens mange utdannede skolehester, for å få trening og erfaring.

Dressurryttere som har egen hest, men som gjerne vil få følelsen av hvordan det er å ri f. eks. changementer og øvelser på høyt nivå, vil ha mulighet til dette ved Stall-K. Dette gjelder også sprangryttere som vil prøve seg på hindre og sprangbaner av større vanskelighetsgrad.

Følg oss gjerne på facebook "Stall-K rideleir og rideskole " for flere bilder og videoer av rideskolehestene!

 

 

 Pharao Mathilde Wendy
  mathilde2 Wendy8
 
Pharao er en stor og snill westfaler vallak på 15 år. Han går både sprang og dressur, og tilpasser seg rytterens nivå. Pharao har startet mye sprang før han kom til rideskolen.

Mathilde er en Dansk Sportsponni hoppe født 2000. Hun er en fantastisk sprang og felt ponni som gir sin rytter selvtillit. Hun hopper MB og går en LA dressur. Mathilde er snill og elsker oppmerksomhet.

Wendy er en 14 år gammel Welsh Cob hoppe. Hun er ca 1.52 m stm så hun er akkurat over ponnimål. Wendy er en super lærehest. Hun har gått masse sprang og dressur stevner i sin karriere og er trygg og god.

Capella  Kine Enja
   kine  

Capella er en Dansk Varmblods hoppe født i 2003 e. Crelido. Har mye stevnerutine, startet Prix St. Georg med tidligere eier. Capella elsker å hoppe, og er en stødig hest å ri baner med. Går opptil 120 bane. For
deg som vil lære mer avansert dressur er Capella en flott lærehest.


Capella er lånt ut skoleåret 2018/2019. Vi ønsker Capella
og fôrvert et flott år, hun kommer tilbake :)

Kine er en liten fjording som har gått i rideskole i mange år. En veldig snill ponni som er trygg å lære ridning på. Hun går lett nivå i dressur og sprang, og er en populær ponni da hun er lydig og går godt framover.

 

Enja er en super fjording som liker å gå framover og elsker å hoppe. En trygg og god lærehest for de som skal lære seg sprang, men også morsom for de mer erfarne rytterne. I dressur gjør hun øvelser til LB/LA. Enja er også en snill voltigehest!  

Sessa Gaute  Golden
 image4    

Sessa er en sporty norlandshest med stor personlighet. Hun er kjempesøt med de minste barna, morsom å ri fordi hun går fram av seg selv og er lett å styre. Med mer erfarne ryttere og i sprang er hun veldig ivrig, hun kan lette øvelser i dressur og hopper bane på 60 cm. 

Gaute er en voksen fjording med mye personlighet. Han elsker å være med på alt som skjer, uansett om det er tur, sprang, knøttekurs eller western! Gaute
går godt framover og er godt likt av både store og små.

Golden Storm er en kaldblodsvallak med glimt i øyet. Han går lette øvelser dressur og noe sprang. Elsker å være på tur og gjøre nye ting. Golden og Gaute er bestevenner og bodde sammen i mange år før de kom til Stall-K.

Castor Donna Karen Velvet
  66a0cddb502e76b10af67fd388366ec2c314b942-980  

Castor er en flott vallak født i 2004 e. Zalmiak Firfood. Han går stabilt til tøylen i alle gangarter med en erfaren rytter, og i sprang hopper han 120 bane. Castor er enkel å regulere steg på, og hopper med god teknikk. Mange av rideskolens voksne ryttere liker Castor fordi han er hyggelig og snill, samtidig som den er en stor ridehest man lærer ordentlig ridning på.

Donna Karen er en svensk varmblods ridehest født i 2005. Hun har startet MB dressur med forrige eier,
og er en flott hest å lære dressurøvelser på. Donna Karen er også veldig glad i å hoppe, hun har god teknikk og er ærlig på hinder. Donna Karen er snill med store og små.

Velvet er en voksen ridehest som har vært i Stall-Ks eie lenge. Hun var privathest noen år, men er nå kommet tilbake til oss. Velvet er en super hest å lære sprang på, hun hopper stødig og er ikke så stor å sitte på. Går til tøylen i alle gangarter med de mer rutinerte rytterene. Veldig rolig med barna på knøttekurs.

Electra

 

 Stilling ledig som rideskolehest!

40647555 313795782512601 6984148995513778176 n    ponies4
Electra er en araberhoppe på 17 år som vi låner i rideskolen. Hun er godt skolert i dressur og går noe sprang. Electra er en følsom og trivelig hoppe med myke bevegelser, kjempefin lærehest for de som er interessert i dressur. Electra har hatt flere avkom, og en av de står på stallen i tilridning, noe vi synes er veldig stas.   Vi er alltid på utkikk etter hester og ponnier som kan egne seg til rideskolen vår. Har du en snill hest eller ponni du ønsker å selge/låne bort kan vi garantere godt stell, variert trening og oppfølging av hesteutdannet personale. Vi står for alle utgifter. Hesten må være snill og like å bli håndtert av voksne og barn. Ta kontakt med rideskolesjef Linda på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du er interessert i en avtale for din hest.