Rideskolehester

Stall-K har en stor rideskole, med om lag 150 elever hver uke. Det holdes kurs innen både sprang og dressur, og det er rundt 15 skolehester ved senteret som skal dekke rytternes behov på alle typer nivå.

Vi har varmblods ridehest, sportsponnier, welshponnier og andre raser, som passer for nybegynnere så vel som viderekomne. De er alle skolerte og snille.
Ponniene er fine for den yngre garde i rideskolen, og for de litt eldre elevene har vi gått til innkjøp av topp lærehester som har vært ute og startet NM dressur, og de som kan hoppe de høye hindrene.

Dette er en ideell anledning til å lære ridning på et høyere nivå, på ypperlige læremestre. Ansatte ved Stall-K har ved flere anledninger vært ute og startet MB-stevner på skolens mange utdannede skolehester, for å få trening og erfaring.

Dressurryttere som har egen hest, men som gjerne vil få følelsen av hvordan det er å ri f. eks. changementer og øvelser på høyt nivå, vil ha mulighet til dette ved Stall-K. Dette gjelder også sprangryttere som vil prøve seg på hindre og sprangbaner av større vanskelighetsgrad.

Følg oss gjerne på facebook "Stall-K rideleir og rideskole" for flere bilder og videoer av rideskolehestene!

 

 Pharao Mathilde Wendy
  mathilde2 Wendy8
 
Pharao er en stor og snill westfaler vallak på 15 år. Han går både sprang og dressur, og tilpasser seg rytterens nivå. Pharao har startet mye sprang før han kom til rideskolen.

Mathilde er en Dansk Sportsponni hoppe født 2000. Hun er en fantastisk sprang og felt ponni som gir sin rytter selvtillit. Hun hopper MB og går en LA dressur. Mathilde er snill og elsker oppmerksomhet.

Wendy er en 14 år gammel Welsh Cob hoppe. Hun er ca 1.52 m stm så hun er akkurat over ponnimål. Wendy er en super lærehest. Hun har gått masse sprang og dressur stevner i sin karriere og er trygg og god.

Capella  Kine Enja
   kine  

Capella er en Dansk Varmblods hoppe født i 2003 e. Crelido. Har mye stevnerutine, startet Prix St. Georg med tidligere eier. Capella elsker å hoppe, og er en stødig hest å ri baner med. Går opptil 120 bane. For deg som vil lære mer avansert dressur er Capella en flott lærehest.

Kine er en liten fjording som har gått i rideskole i mange år. En veldig snill ponni som er trygg å lære ridning på. Hun går lett nivå i dressur og sprang, og er en populær ponni da hun er lydig og går godt framover.

 

Enja er en super fjording som liker å gå framover og elsker å hoppe. En trygg og god lærehest for de som skal lære seg sprang, men også morsom for de mer erfarne rytterne. I dressur gjør hun øvelser til LB/LA. Enja er også en snill voltigehest!  

Storm Sessa Colin
    colin 

 

 

 

Welsh ponni-vallak etter Rosisle Sweet William. Colin er en voksen herremann med mye rutine, snill med de små. Veldig rolig og stødig i dressur. Colin har mye sprangerfaring, fin lærehest for alle. Hvis han får hoppe litt høyere hinder med en erfaren rytter er han virkelig i sitt ess.

Castor Donna Karen Velvet
     

Castor er en flott vallak født i 2004 e. Zalmiak Firfood. Han går stabilt til tøylen i alle gangarter med en erfaren rytter, og i sprang hopper han 120 bane. Castor er enkel å regulere steg på, og hopper med god teknikk. Mange av rideskolens voksne ryttere liker Castor fordi han er hyggelig og snill, samtidig som den er en stor ridehest man lærer ordentlig ridning på.