Fra unghest til Grand Prix

Stall-K har profesjonelle ryttere som rir og utdanner hester til høyere klasser dressur. Vi klargjør hester til utstillinger, kåringer, unghesteklasser og dressur konkurranser. Vi har også lang erfaring med innridning av unghester og gir hesten en god start i livet fra unghest til ridehest.

June og DaiquiriLinda Berg har arbeidet med innridning og utdannelse av hester i mange år. Rytterne rir kun 6-7 hester hver daglig. Dette gir god tid til stell og trening av hver enkelt hest. Rytterne rir under oppfølging av Cathrine F Andersen.

Alle hester i tilridning har delt opp dagen sin i to. Etter frokost blir de trent og så sluppet i paddock etter lunsj eller omvendt. I tillegg til dagens treningsøkt har hestene egen hestepasser som skritter på tur og steller hesten. Det fôres 4 måltider pr dag og møkkes to ganger om dagen. Hvis hesteeier ønsker å komme for å få undervisning på sin hest er dette inkludert i tilridningsprisen.

Vi behandler hver hest individuelt etter hestens forutsetning og alder. Vi har ro og harmoni på stallen og i treningen. Stall-K har mange faste kunder og oppdrettere som kommer med hestene år etter år.

Hestene har 5 dagers arbeidsuke og blir sluppet ut hver dag. Hesten rides av den rytter eier/Stall-K avtaler.

Prisliste på forespørsel.