Vi er heldige å ha flere flotte samarbeidspartnere og leverandører i nærområdet. Majorplassen Ryttersportsklubb holder til på Stall-K, klubben arrangerer flere stevner i løpet av sommeren i samarbeid med stallen. Klubben har også egne arrangementer for rideskolens elever, noe som bidrar til utvikling og rekruttering i sporten.

Hestebutikkene i Kongsberg har gode produkter og avtaler på fôr, utstyr til hest og rytter, og alt annet man måtte trenge i stallen. Vi får lekre broderinger på klær og hesteutstyr, alltid med rask levering og god kvalitet.

Vi har til enhver tid flere typer kraftfôr slik at hver hest får optimal fôring i forhold til alder, bruk og temperament. Championfôrene fra Felleskjøpet fungerer godt på alle typer hester, vi får jevnlige leveringer av komplett, havre og bygg. I tillegg fôrer vi med kraftfôr fra Spillers og Cavalor med gode resultater, spesielt for hester som trenger ekstra oppfølging i matveien, og de som presterer på høyt nivå.