Kine

Kine er en fjording på 14 år. Kine er en svært stødig, liten ponni, men som ponnier flest, litt sta. I gjengjeld er Kine det man kan kalle «bombesikker», og har gitt, og gir mange barn trygghet på hesteryggen. Kine går enkle øvelser i dressur, og kan hoppe 70cm bane. Kine er også veldig glad i mat, og setter alltid pris på et ekstra eple eller gulrot.

Enja

Enja er en fjording. Hun er trygg og rolig, og går derfor ofte på nybegynnertimene i rideskolen. Enja er også en fin dressurhest, som går øvelser som versader og skjenkelviking, og hopper også 80cm bane med rett rytter. Enja egner seg også godt som turhest, og sier aldri nei til en tur ut i skog og mark. 

Mathilde

Mathilde er en 21 år gammel dansk sportsponni. Hun kom til oss sommeren 2013, og er en populær ponni blant mange. Mathilde har litt motor på ridetimene, men er likevel svært snill og en trygg læremester. Mathilde er en rutinert sprangponni,  og har tidligere konkurrert i flere høye sprangklasser. 

Sessa

Sessa er en lynghest, og har vært en del av flokken de siste fire årene.  Sessa er en ponni som i likhet med Mathilde, har litt motor. Sessa kan bruker på de aller fleste timene, og hopper fint 80cm bane med rett rytter. I dressur går Sessa enkle øvelser som skjenkelvikinger og versader. 

Castor

Castor er en rutinert sprang- og dressurhest. Castor har gått i rideskolen i mange år. Han begynner å bli en eldre herremann, men er fortsatt en rå hest på sprangbanen. Castor går også godt på dressurtimene, og kan øvelser som traverer, kontragalopp, versader og skjenkelvikinger.  Castor er både snill og trygg, og kan ris av alle elever i rideskolen. 

Pharao

Pharao er en varmblods ridehest som kom til oss sommeren 2017. Pharao er en god spranghest som tidligere har startet høye klasser i sprang. I tillegg til å hoppe gode sprangbaner, er Pharao er dyktig dressurhest som går både versader, traverer, changementer og er en hest som har lett for samling. På grunn av sitt rolige temperament kan Pharao ris av alle, og går også på nybegynnertimene, til tross for sin store størrelse. 

Jackson

Jackson er også et av de nyere tilskuddene blant rideskolehestene, og kom til oss høsten 2018. Han en stor ridehest på 15 år. Jackson er en snill hest, men kan noen ganger bli litt varm i sprangen. Derfor går han mest på de erfarne partiene. Jackson kan mange øvelser i dressur, som både changementer, traverer, versader osv. 

Capella

Capella er den største skolehesten på Stall-K, men tilgjeld også en av de snilleste. Hun går høye øvelser i dressur, og er en hest som har lett for samling. På grunn av dette er hun svært populær blant dressurrytterne i rideskolen. Capella har også utviklet seg til å bli en svært god spranghest, og ljoser mange ryttere ukentlig balansert gjennom mange sprangbaner. 

Gismo

Gismo er en ni år gammel araber vallak. Han er ny i rideskolen vår, men glir godt inn i flokken. Han hopper fint, og kan flere øvelser i dressur. Gismo går også fint til tøylen i alle gangarter, og er en morsom hest for både store og små. Gismo er en svært snill og trivelig hest, og sammen med hans søte utseende gjør han seg svært populær blant mange. 

Denzo

Denzo er en åtte år gammel vallak. Han er en olderburger/araberblanding e. Enzo.  Denzo er en følsom, men veldig søt hest som alltid gjør sitt beste.Dette er noe av det som gjør Denzo til en hest vi fort har blitt glade i her på Stall-K. Han går flere sideførende øvelser i dressur, og deltar gjerne på sprangtimer hvor han utvikler seg i rekordfart. 

Donna Karen

Donna Karen er en av de mer rutinerte skolehestene vi har på Stall-K. Hun er en femten år gammel svensk varmblods ridehest. Donna Karen er svært allsidig, og har gått klasser opptil MB før hun kom til oss. Hun er som regel en svært bedagelig hoppe, men skrur ofte opp tempoet litt på sprangbanen, da hopping er noe Donna Karen syns er veldig gøy! Donna Karen går både på nybegynnertimer, og på de litt mer avanserte partiene. 

Soldier

Soldier er en 10 år gammel vallak som har begynt å gå litt i rideskolen. Han er en stor og god kosebamse, med snille øyne. Soldier har tidligere gått mye dressur før han kom til oss. Han har tre gode gangarter, hvor spesielt galoppen utmerker seg. Soldier syns også det er morsomt med sprang, og sier aldri nei til å bli med på sprangtimene i rideskolen! Soldier kan bli noe varm, og krever derfor en litt tøff rytter.