Cathrine Finstad Andersen

Cathrine er grunnlegger, eier og driver av Stall-K. Cathrine har sin rideinstruktør og rytter utdannelse fra England og British Horse Society . Hennes fire års studier i England inkluderer høyskoleutdanning innen administrativ og økonomisk drift av ridesentra. Ved siden av den daglige driften av ridesenteret underviser Cathrine konkurranseryttere og ansatte i dressur. Cathrine er ansvarlig for utforming av trening og stevneplaner for hver enkelt hest sammen med rytterne. Hun er også personen som har kontakt med hesteeierne som har sine hester i trening på Stall-K. 

Karina Moe

Karina er ansatt som rytter og instruktør. Karina har har utdannelse som trener og underviser konkurranseryttere i dressur og i rideskolen. Karina er en rolig og følsom rytter som passer til følsomme og varme hester. Karina har også mye erfaring med innridning og tilridning av unghester. Karina vil ri hester i alt fra Unghestchampionater til høyere dressurklasser kommende sesong. 

Mona Gotaas

Mona er ansatt som rytter, instruktør og stallmester. Mona har lang erfaring i å utdanne hester, fra de er helt unge og opp i klassene. Hun har konkurrert med avlshingster, og startet både nasjonalt og internasjonalt. Mona har ansvar for lærlingene og oppfølging av dem. Hun har også det overordnede ansvaret for hestenes ve og vel. Mona underviser også både i rideskolen og konkurranseryttere.

Marte H Konningen

Marte er ansatt som rytter og instruktør. Marte har utdannelse som trener og underviser privatryttere og ryttere i rideskolen. Marte rir selv på St. George nivå i dressur og har utdannet hestene sine selv. Marte er veldig flink med de yngre rytterne på stallen. Hun tar seg alltid tid og ser alle, noe som gjør henne til et forbilde for de unge. 

Tyra Sultan

Tyra er ansatt som lærling. Tyra går sitt andre år i læretiden sin før hun skal opp til eksamen i Hestefaget sommeren 2020. Tyra er svært ansvarsfull og et ekte dyremenneske. Tyra er alltid rolig og alle dyr slapper av sammen med henne. Tyra har sin egen hest som hun konkurrerer i dressur med. 

Ida Bremnes

Ida er ansatt som lærling på første året. Hun ønsker å utvikle seg videre i dressur med sin hoppe Quibelle og har derfor valgt Stall-K som sitt lærested. Ida er ambisiøs og arbeidsom og utvikler seg til å bli en dyktig person innen hestefaget. 

Erik Normann

Erik jobber med unghestene på stallen. Erik bruker masse tid med hver enkelt unghest. Han gir de trygghet og selvtillit. Eriks arbeide gjør innridning og tilridning så utrolig mye lettere. Erik tilvenner unghesten utstyr, han leier de på tur og jobber med de fra bakken i ridehuset. 

Henning Saatvedt

Henning jobber som vaktmester på Stall-K. Henning har ansvar for all kjøring med traktor, reparasjoner og vedlikehold. Han er utdannet rørlegger og på stallen kommer det godt med. Henning er også en viktig mann i Stall-K’s fôrproduksjon. Når våren kommer er Henning i traktoren opptatt med gjødsling og såing.