Cathrine Finstad Andersen

Cathrine er grunnlegger, eier og driver av Stall-K. Cathrine har sin rideinstruktør og rytter utdannelse fra England og British Horse Society . Hennes fire års studier i England inkluderer høyskoleutdanning innen administrativ og økonomisk drift av ridesentra. Ved siden av den daglige driften av ridesenteret underviser Cathrine konkurranseryttere og ansatte i dressur. Cathrine er ansvarlig for utforming av trening og stevneplaner for hver enkelt hest sammen med rytterne. Hun er også personen som har kontakt med hesteeierne som har sine hester i trening på Stall-K. Cathrine har ansvaret for lærlingene og oppfølgingen av dem.

Karina Moe

Karina er ansatt som rytter og instruktør. Karina har har utdannelse som trener og underviser konkurranseryttere i dressur og i rideskolen. Karina er en rolig og følsom rytter som passer til følsomme og varme hester. Karina har også mye erfaring med innridning og tilridning av unghester. Karina rir unghestklasser og høyere klasser dressur. Hun vant finaleprogrammet i Dressurchamponatsfinalen for 6 åringer i 2021 med hesten Stall-K’s Galliano.

Mona Gotaas

Mona er ansatt som rytter, instruktør og stallmester. Mona har lang erfaring i å utdanne hester, fra de er helt unge og opp i klassene. Hun har konkurrert med avlshingster, og startet både nasjonalt og internasjonalt. Hun har også det overordnede ansvaret for hestenes ve og vel. Mona underviser også både i rideskolen og konkurranseryttere.

Erik Normann

Erik jobber med unghestene på stallen. Erik bruker masse tid med hver enkelt unghest. Han gir de trygghet og selvtillit. Eriks arbeide gjør innridning og tilridning så utrolig mye lettere. Erik tilvenner unghesten utstyr, han leier de på tur og jobber med de fra bakken i ridehuset. 

Henning Saatvedt

Henning jobber som vaktmester på Stall-K. Henning har ansvar for all kjøring med traktor, reparasjoner og vedlikehold. Han er utdannet rørlegger og på stallen kommer det godt med. Henning er også en viktig mann i Stall-K’s fôrproduksjon. Når våren kommer er Henning i traktoren opptatt med gjødsling og såing.