Stall-K har profesjonelle ryttere som rir og utdanner hester til høyere klasser dressur. Vi klargjør hester til utstillinger, kåringer, unghesteklasser og dressurkonkurranser. Vi har også lang erfaring med innridning av unghester og gir hesten en god start i livet fra unghest til ridehest.

Rytterne rir 6-8 hester hver daglig, dette gir god tid til stell og trening av hver enkelt hest. Egne hestepassere er en del av teamet rundt hestene, hver hest har utetid og tur som en del av hverdagen. Rytterne rir under oppfølging av Cathrine F Andersen.

Alle hester i tilridning har delt opp dagen sin i to. Etter frokost blir de trent og så sluppet i paddock etter lunsj eller omvendt. I tillegg til dagens treningsøkt har hestene egen hestepasser som skritter på tur og steller hesten. Det fôres 4 måltider pr dag og møkkes to ganger om dagen. Hvis hesteeier ønsker å komme for å få undervisning på sin hest er dette inkludert i tilridningsprisen. For de som kommer langveisfra er det mulighet for overnatting på stedet.

Vi behandler hver hest individuelt etter hestens forutsetning og alder, og har ro og harmoni på stallen og i treningen. På Stall-K har vi stor tro på variasjon i arbeidet for å bevare hestens helse og holdbarhet. Turer i skog og mark , bomarbeide og små hinder er også en del av ukesplanen til hesten. Stall-K har mange faste kunder og oppdrettere som kommer med hestene år etter år.

Hestene har 5 dagers arbeidsuke og blir sluppet ut hver dag. Hesten rides av den rytter eier/Stall-K avtaler.

Prisliste på forespørsel.