Påmelding for høstsemesteret 2022 er åpnet.

Stall-K`s rideskole følger skoleruta for Kongsberg kommune. Det vil si at første kursdag etter sommerferien er onsdag 17.august, og siste kursdag før jul er onsdag 21.desember. Det er ikke rideskole i høstferien i uke 40 (3.oktober til 7.oktober).

Vi holder rideskole alle hverdager fra kl. 17 til kl. 21 eller 21:30. Vi har ridekurs som passer for alle, fra helt ferske nybegynnere til erfarne ryttere. Se oversikt over alle våre ridekurs lengere ned på siden. Vi tilbyr undervisning i både sprang og dressur. En ridetime varer 60 min. Dressur VG varer 45 min.

Stall-Ks instruktører har alle god kompetanse og utdanning innen hest/idrett/instruksjon. Alle rideskolens hester er godt egnet for rideopplæring. Les mer om våre skolehester under Rideskole>Våre skolehester, og om instruktørene under Team Stall-K>Ansatte.  

Vi opplyser om at bilder/videoer som blir tatt under kurs kan bli brukt på rideskolens facebook-side eller på hjemmesiden. Hvis man ikke ønsker at bilder av eleven skal på nett vær vennlig å gi oss beskjed.

Stall-k har ansvarsforsikring. Eventuell ulykkesforsikring må elevene holde selv.


Nybegynnerkurs:

Vi har satt opp et nybegynnerkurs torsdager kl. 17.

Nybegynnerkurs passer for alle som vil begynne å ri! Aldersgrense 6 år. Vi har hjelmer og sikkerhetsvester til utlån. Eleven bør ha på seg bukser som ikke gnager på innsiden av lårene, sko med en liten hæl/godt grep slik at foten ikke glir inn i stigbøylen. Ellers anbefaler vi tynne hansker med grep (f.eks hagehansker, ridehansker) og man bør ha håret i en hestehale eller flette slik at det ikke kommer i veien når man rir.

På nybegynnerkurs må hver elev ha med seg en som kan leie hesten. Leieren trenger ingen forkunnskaper om hest, opplæring vil bli gitt. Ha på egnet skotøy og klær for mosjon.

Voksne som begynner på nybegynnerkurs kan velge å ri uten leier.

I ridningen er målet at rytteren skal lære å ri alene i skritt og trav på forskjellige hester, kunne enkle rideveier og lære å styre, stoppe og starte.

Høsten 2022 er det satt opp nybegynnerkurs torsdager kl. 17.

Påmelding/kontakt:

Vi ønsker å motta full påmelding fra alle elever, også de som har gått i rideskolen dette semesteret. Det er førstemann til mølla på alle våre ridekurs, vi anbefaler alle nåværende elever som ønsker å fortsette i rideskolen hos oss å sende påmelding i god tid for å beholde plassen på ønsket kurs. Spørsmål og påmelding skal sendes på mail til stall-k.rideskole@outlook.com.

Påmeldingssjema:
Navn på elev:
Alder på elev:
Navn på foresatt:
Kontaktinfo til foresatt (mail og mobil):
Hvilket kurs:

Det blir sendt ut bekreftelse på mail når påmeldingen er mottatt og registret. Plassen holdes av frem til betalingsfrist en uke før kursstart, og plassen sikres når vi har mottatt betalingen. Manglende betaling innen fristen medfører at plassen på kurset blir gitt videre til noen andre.

Påmelding til ridekurs er bindende, og kursavgift betales ikke tilbake. Send oss gjerne en mail hvis du ønsker en prøvetime i rideskolen før du melder deg på et helt kurs.

Kursoversikt/timeplan vår 2022:

Det er gjort noen endringer i timeplanen og i kursoversikten fra pågående semester, så vi ber alle som ønsker å melde seg på ridekurs i rideskolen om å lese i kursoversikten og timeplanen nøye før påmelding. Les om de forskjellige kursene for å se hvilket som passer til ditt nivå, se deretter i timeplanen etter et kurs som kan passe for deg.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i timeplanen frem mot semesterstart ved liten/stor pågang på enkelte kurs.

Nytt dette semesteret:

  • Vi setter dessverre ikke opp ponnikurs kommende semester. Nybegynnere må melde seg på nybegynnerkurs, nedre aldersgrense 6år.
  • Alle Dressur VG timer er gjort om til 45minutters timer med maksimum 6 elever pr. time.

Priser:

Prisen pr. kurs er regnet ut etter antall timer i semesteret, se oversikt over priser for de forskjellige kursene under.

Vi ser oss dessverre nødt til å gjøre det samme som andre ridesenter; Vi må heve prisene på ridetimene i rideskolen. Med den pågående krigen i Ukraina har våre faste utgifter steget enormt. Håper på forståelse for dette.

Betaling:

Alle kurs skal være betalt innen onsdag 10. august, en uke før første kursdag. . Endelig bekreftelse for plass på ridekurs skjer etter vi har mottatt betaling. Vi forbeholder oss retten til å gi kursplassen videre dersom betalingen ikke er utført innen fristen. Kurset betales til Stall-K`s kontonr. 1506 14 26458. Prisene finner du i oversikten over. Husk å merk med elevens navn. Skjermdump av betalingen sendes på mail til stall-k.rideskole@outlook.com. Plassen på ridekurs bekreftes når skjermdump mottas.

Rabatter:

Elever som rir to eller flere kurs: 5% på totalpris.

Familierabatt (mor/far/søsken/besteforeldre): 10% rabatt på totalpris.

Medlem av MRSK (Majorplassen Ryttersportsklubb): -100 kr på totalpris. (Gyldig medlemsskap gjeldende år).

Mulighet for å ta igjen timer:

Vi gir alle elever i rideskolen mulighet til å ta igjen inntil to timer pr. semester, der fraværet skyldes sykdom, skade, karantene eller obligatorisk skole/jobb. Ved langvarig sykdom/skade kan legeerklæring fremvises, og vi kan bli enige om en form for erstatning for timer også utover disse to. Send oss en mail i forkant av timen din om du er forhindret i å møte, så blir vi enige om tidspunkt for å ta igjen timen. Mistede timer må tas igjen samme semester, og vi gir dessverre ikke mulighet til å ta igjen mistede timer fra tidligere semester uten spesiell avtale.