Velkommen til rideleir sommeren 2023.

Vi har åpnet for påmelding til rideleir i uke 26 og 27, voksenleir i uke 28 og dagrideleir i uke 32. For mer informasjon og påmelding se «Rideleir»

Dagleir i høstferien uke 40.


Stall-K tilbyr dagleir i høstferieuken uke 40.  Mandag 3.oktober, tirsdag 4. oktober og onsdag 5.oktober.  Deltakerne vil få tildelt egen hest de skal ri, og stelle hele kurset. Vi legger derfor stor vekt på at hest og rytter passer sammen. Deltakerne vil også ha stalltjeneste der de vil være med på å møkke og fôre hestene. Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, og i tillegg ha mye moro og få nye venner.

Dagsplan

08:30            Oppmøte

08:45            Stell av hester

09.30            Ridning 

11.00             Teori/ hestekunnskap

12.00            Varm lunsj

13:00            Ridning

14.30            Aktiviteter med hest

15:30            Avreise

Ridning: Det vil i løpet av dagen bil undervisning i sprang, dressur og turridning. Det er lagt opp til to rideøkter om dagen, samt en time med teori undervisning. Det blir en økt etter lunsj med aktiviteter med hest. Her blir det voltige , sitstrening og gymkhana.  En mer detaljert oversikt vil bli gitt til deltakerne etter påmelding.

Rideferdighet: Det er ingen krav til rideferdighet på rideleiren. Elvene vil bli delt opp i grupper, og undervisningen tilpasses nivået til deltakerene.

Alder fra 10 år og oppover. Det er påbudt med ridehjelm og sikkerhetsvest. Hjelm og vest kan lånes hos oss. Det blir maksimum 12 deltakere på dagleir med maksimum 6 elever pr ridetime.  Det må minimum være 6 deltakere for at kurset skal bli avholdt.

Pris: Kr 950.- pr dag  For deltakelse alle 3 dager kr 2.500.- 

Påmelding og spørsmål kan sendes til : stall-k.rideskole@outlook.com  

Nytt høsten 2021!

PONNIKURS: Det arrangeres ponnikurs tirsdag, onsdag og fredag fra 16:00 til 17:00. Alle kursene er like, og har en maks grense på 6 elever pr. time. Det blir gjennomgang av stell, oppsaling og håndtering av hest, samt mye ridning. Pris for ponnikurs høst/vintersemesteret 2021 er kr. 4080. Første ridetimen regnes som en prøvetime, og eleven med foreldre kan i etterkant avgjøre om man ønsker å melde seg på resten av kurset eller bare betale for prøvetimen.

TURRIDNING I HELGENE: Det arrangeres turridning i skogen med ledsager i enkelte helger. Maksimum antall deltakere på en tur er 6 personer. Turen tar ca. 2 timer, og koster kr. 500 pr. person.

PRIVATTIMER OG DROP-IN: Det er mulighet til å bestille privattimer med en av instruktørene på hverdager før kl. 17:00. En privattime varer i 40minutter, og koster kr. 600 pr. time. Avtal gjerne på forhånd om det er noe spesielt du ønsker å jobbe med, og eventuelle hesteønsker. Ved 2 personer på timen er prisen kr. 450 pr. person. Det er også muligheter for å bestille en drop-in time i rideskolen, dette koster kr. 350 pr. time.

HELGEKURS: Vi kommer til å arrangere 2 av våre populære helgekurs høsten 2021. Datoer og mer info blir lagt ut i nærmeste fremtid.

Rideskolen holder stengt.

Dato: 17/03/21

I går kveld ble det holdt pressekonferanse angående smitteøkningen i Viken fylke. Det er nå lagt fram nye restriksjoner, som dessverre vil påvirke rideskoledriften i perioden fra i dag, 16 mars, og fram til 11. april.
I samråd med kommuneoverlegen i Kongsberg er det på bakgrunn av de nye restriksjonene befattet en beslutning om å stenge rideskolen i perioden fra og med i dag, og til og med 11.april.

Nye salgshester!

Skrevet: 04/12/20

I utfordrende tider må vi tenke nye løsninger. Vi har fått inn spennende dressur hester av svært god kvalitet på stallen. Hestene er fra Helgstrand Dressage og Munkedal Aps i Danmark. Hestene står til visning på Stall-K i Norge for en periode. Sjekk ut «salgshester» for å se hestene!

Påmelding for rideleir 2021 og vårsemesteret i rideskolen er åpnet.

Skrevet 04/12/20

Info på vår hjemme side under «rideskole/rideleir». Påmelding på mail til stall-k.rideskole@outlook.com

Weekendkurs fulltegnet!

Skrevet 22/10/20

Det har vært stor pågang på weekendkurset som arrangeres 21-22.november. Kurset er nå fullt.

Høstleir på Stall-K i uke 40

Stall-K arrangerer høstleir i uke 40. Påmelding finner man under rideleir>informasjon om rideleir.

Knøttekurset på torsdager er fulltegnet!

Skrevet 13.07.20

Vårt nyoppsatte knøttekurs som vil begynne torsdager kl 17, fra og med uke 34 er fulltegnet. Vi har fortsatt ledige plasser på knøttekurset som begynner på fredager kl 16.

Ny rideskolehest!

Skrevet: 10.06.20

Hils på Nebbiolo!
Nebbiolo er en 17 år gammel Haflinger vallak som er innkjøpt til rideskolen. Han er svært snill og god og går både sprang og dressur. Nebbiolo kommer opprinnelig fra Italia. Stall-K kjøpte han fra en snill familie i Passebekk.

Ekstra rideleiruke 32

Skrevet: 29.05.20

Det er stor pågang på rideleir sommeren 2020, noe vi syns er veldig stas. Vi setter derfor opp en ekstra leiruke i uke 32. Det er noen få ledige plasser igjen her pr. 29.05.20.

Distriksstevne på Stall-K

Skrevet: 29.05.20

Majorplassen Ryttersportsklubb arrangerer distriksstevne på Stall-K 13-14. juni. Det planlegges også et landsstevne i løpet av sommerferien.

Dressur Derby avlyst

Skrevet: 20.05.20

Dressur Derby 13-14 juni 2020 er avlyst grunnet covid-19 pandemien 

Stall-K og Majorplassen Ryttersportsklubb er hvert år vertsskap for ungheststevnet Dressur Derby. Her gjøres uttaket til Unghest VM og Falsterbo. Dressur Derby avlyses dessverre i år grunnet Corona pandemien. 

Falsterbo er også avlyst .

Unghest VM som skulle arrangeres i juli / august Verden i Tyskland er utsatt foreløpig til desember i år.