Privattimer

Stall-K tilbyr privattimer parallelt med rideskolen. Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å binde deg til et fast kurs, eller ønsker tettere oppfølging ved siden av de vanlige rideskoletimene, er privattimer et godt alternativ. Det er mulighet for alle å bestille privattimer, uansett nivå og alder.  Privattimer kan bestilles de fleste hverdager før kl 17.00. Da privattimer er en attraktiv tjeneste vil det anbefales å være tidlig ute. 

Ridetimene varer i 45 minutter. Dersom du ønsker én til én undervisning med en av våre faste instruktører koster dette kr 700,- pr gang. Dersom man er to elever på ridetimen koster dette kr 500,- pr person. Hvis man kommer 3-5 personer sammen koster det kr 400,- pr person. Beløpet betales enten til konto før ridetime, VIPPS eller kontant.  Dersom du betaler til konto før time, må kvittering framvises før ridetimen begynner.

Drop-in i rideskolen

Ved ledig plass kan man delta på en time i rideskolen, dette koster 350,- og betales i forkant av timen til konto eller med VIPPS. Rideskolen varer fra kl 17-21 (til 21:30 på mandager og torsdager) Dersom man ikke har mulighet til å ha privattime før kl 17 kan drop-in være en godt alternativ. Kvittering må vises før timen.

For å bestille privattimer/drop-in sender man mail til stall-k.rideskole.outlook.com. Gjerne infomer noe om erfaring, alder og evt hesteønske, da er det lettere for oss å finne riktig hest til deg!

Det er ikke mulighet for privattimer i ferier.