Privattimer

Stall-K tilbyr privattimer parallelt med rideskolen. Dersom du ikke ønsker eller har mulighet til å binde deg til et fast kurs, eller ønsker tettere oppfølging ved siden av de vanlige rideskoletimene, er privattimer et godt alternativ. Det er mulighet for alle å bestille privattimer, uansett nivå og alder.  Privattimer kan bestilles de fleste hverdager før kl 17.00. Da privattimer er en attraktiv tjeneste vil det anbefales å være tidlig ute. 

Ridetimene varer i 45 minutter. Dersom du ønsker én til én undervisning med en av våre faste instruktører koster dette 650kr pr gang. Dersom man er to elever på ridetimen koster dette 500kr pr person. Hvis man kommer 3-5 personer sammen koster det 400kr pr person. Beløpet betales enten til konto før ridetime, VIPPS eller kontant.  Dersom du betaler til konto før time, må kvittering framvises før ridetimen begynner.

Drop-in i rideskolen

Ved ledig plass kan man delta på en time i rideskolen, dette koster 350,- og betales i forkant av timen til konto eller med VIPPS. Rideskolen varer fra kl 17-21 (til 21:30 på mandager og torsdager) Dersom man ikke har mulighet til å ha privattime før kl 17 kan drop-in være en godt alternativ. Kvittering må vises før timen.

For å bestille privattimer/drop-in sender man mail til stall-k.rideskole.outlook.com. Gjerne infomer noe om erfaring, alder og evt hesteønske, da er det lettere for oss å finne riktig hest til deg!

Det er ikke mulighet for privattimer i ferier.