Stall-K’ Rosenstein

E. Roosevelt. Kjøpt av Stall-K som 3 åring. Solgt til Anna Lauring som 7 åring. Anna har hatt suksess i Gran Prix med hesten og har hatt utallige seire i mesterskap med hesten. 

Tribiani

E. Solos Landtinus. Kjøpt av Stall-K som 3 åring. Solgt til Blue Hors i Danmark som 5 åring. Utdannet til Grand Prix   Senere vunnet Asia mesterskapet med ny eier og deltatt i VM

Stall-K’ s Dynamit

E. Dormello. Kjøpt av dyrlege Mette Hansson og Stall-K som 3 åring. Solgt til Helgstrand Dressage som 7 åring. Gått internasjonal Grand Prix med ny russisk eier. 

Stall-K’ Roomy

E. Roosevelt Kjøpt av Stall-K som 3 åring. Solgt til fam. Østli som 5 åring. Line Østli har hatt suksess i Gran Prix med hesten og har hatt utallige seire i mesterskap med hesten. Startet internasjonalt for Norge. 

Stall-K’ Rofino

E. Romanov. Kjøpt av Stall-K som 3 åring. Solgt som 4-åring, og utdannet til Grand Prix.

Cartier

E. Blue Hors Cavan. Kjøpt av Stall-K som 3 åring. Solgt til Jonas Elvebakk som 5 åring.

Worsteiner

E. Weltmeyer.  Kjøpt av Stall-K som  3 åring. Solgt til Grete Dørum som 5 åring.

Del Piero

E. Don Primero. Kjøpt av Stall-K som 4 åring. Solgt til Paul Fielder som 6 åring. 

Stall-K’s Gisolt

E. Johnson.  Kjøpt av Stall-K som 2,5 års. Solgt som 6 åring gjennom Helgstrand Dressage til USA. Ble beste juniorhest i USA i 2018.

Zenit

E. Blue Hors Zack. Kjøpt av Stall-K som 4 åring. Solgt til en rytter i Vestfold som eide hesten i et år. Derfra solgt til Jonas Elvebakk. Jonas og Zenit har hatt internasjonal suksess og er på god vei til Grand Prix.