Bronse i Hallmesterskapet for unghest!

Skrevet 9.11.21

Karina Moe og Stall-K Brix Galliano red seg inn til en sammenlagt 3.plass i helgas mesterskap på Grenland. Vi gratulerer, og gleder oss til fortsettelsen!

Helene og Guess er NM-kvalifisert!

Skrevet: 20.07.20

Helene Neumann og Stall-Ks Guess Who har denne helgen startet stevne på Stall Gøtesen i Tønsberg. Søndagen scoret de 66% fikk dermed både 3.plass og NM-kvalifisering i boks. Gratulerer!

D-stevne på Stall-K

Skrevet: 16.06.20

I helgen har det vært D-stevne på Stall-K i regi av Majorplassen ryttersportsklubb. Stall-K hadde mange til start i alle klassene. I LC var det mange av stallens rekrutter som hadde sine debuter. Vi hadde mange gode prosenter og plasseringer hele helgen.

Lørdag:

LC: 1.plass til Mona Gotaas og Stall-Ks Fabio(76,8%) og 2. plass til Karina Moe og Stall-Ks Brix Galliano (76,0%).

MB: 1.plass til Torunn J. Eretveit og Stall-Ks Beauty A Teglgård (69,1%), 2. plass til Karina Moe og Stall-Ks Hovs Jazzy (66,0%) og 3.plass til Marte Konningen og Stall-Ks Bon Jovi (65,3%).

Søndag:

LC: 1. plass til Mathilde Ledum og Havanha (73,2%)og 2.plass til Marie Kveseth og Duncan Tek (71,6%)

LB: 1. plass til Elisabeth Lund og Stall-Ks Damgårdens Soldier (70,3%)

MB: 1.plass til Torunn J. Eretveit og Stall-Ks Beauty A Teglgård (71,1%) og 2. plass til Karina Moe og Stall-Ks Hovs Jazzy (66,6%)

Vi takker alle for en super stevnehelg!

Tre ekvipasjer til start på Ellingsrud 1.juni

Skrevet: 09.06.20

Forige mandag, 2.pinsedag, hadde Stall-K tre ryttere til start på D-stevne på Ellingsrud.

Karina Moe og Stall-Ks Brix Galliano i LC
Helene Neumann og Stall-K Guess Who i MB
Mona Gotaas og Stall-Ks Zorro i MB

Dette var årets første stevne for alle seks. Karina kjøpte Galliano som 4års i høst, og de red sitt første stevne sammen denne dagen. Helene og Guess har vært et team i litt over ett år, og de startet første MB på Ellingsrud. Guess har mye rutine fra tidligere, mens Helene er inne i sitt første år som junior etter en flott sesong med ponni. Mona har mye erfaring fra tidligere, så for Mona og Zorro handlet oppgaven om å gi Zorro trygghet innenfor railen denne dagen. 

Alle jentene var godt fornøyde med gjennomkjøringen de fikk på Ellingsrud, og vi ser fram til nok en stevnehelg førstkommende helg, denne gangen hjemme på Stall-K!

Det flotte bildet er tatt av fotograf Helene Gjerde Aamdal.