Vi er heldige å ha flere flotte samarbeidspartnere og leverandører i nærområdet.

Terje Skaug

Terje er tilknyttet oss som hovslager. Han er en svært viktig samarbeidspartner i vår bedrift. Terje tar seg av føllene og unghestenes første hovstell, sørger for at skolehester får gjort sin viktige jobb og at konkurransehester kan prestere på topp plan. Terje er en «nerd» i sitt fag. Han søker alltid ny kunnskap og deltar på kurs i inn og utland. Terje jobber med sine kollegaer på Stall-K en fast dag i uken. Han har vært vår hovslager i 25 år. 

Eline Bjørkevik

Eline er tilknyttet Stall-K som veterinær. Eline samarbeider tett med Cathrine, rytterne, hovslageren og kiropraktoren. Eline jobber utelukkende med hest i sin praksis. Hun spesialiserer seg på sportsmedisin og bruker flere uker i året på kurs og videreutdanning i utlandet hos noen av verdens mest anerkjente klinikker. Eline sørger også for skolehestenes ve og vel, men hennes hovedoppgave i vår bedrift er oppfølgingen av konkurransehestene. Her investerer vi mye tid i forebyggende arbeide.

Cicero Lemos

Til den uinnridde hesten har vi med Cicero Lemos. Cicero er fra Brasil og er i en egen liga når det gjelder å gi den helt unge hesten en god start i livet. Han jobber hestene i rundpaddock , han tømmekjører dem, og tilvenner hesten stille og rolig til rytter. På Stall-K har vi jobbet med unghester i over 25 år men aldri møtt en hestemann som Cicero. Selv den mest nervøse og usikre hest finner ro og selvtillit sammen med han.