Stall-K har et stort mangfold av skolehester, fra små søte ponnier, til de store, snille, brune hestene. Flere av skolehestene våres har tidligere konkurrert på høyere nivåer i sprang eller dressur, og er dermed svært rutinerte som gjør de svært egnet for jobben sin i rideskolen. Vi har hester som passer for enhver smak, både for de helt ferske som skal lære seg å være trygge på hesteryggen, til de som ønsker å lære mer i dressur og sprang.

Pharao

Pharao er en varmblods ridehest som kom til oss sommeren 2017. Pharao er en god spranghest som tidligere har startet høye klasser i sprang. I tillegg til å hoppe gode sprangbaner, er Pharao er dyktig dressurhest som går både versader, traverer, changementer og er en hest som har lett for samling. På grunn av sitt rolige temperament kan Pharao ris av alle, og går også på nybegynnertimene, til tross for sin store størrelse. 

Sessa

Sessa er en lynghest, og har vært en del av flokken de siste fire årene.  Sessa er en ponni som i likhet med Mathilde, har litt motor. Sessa kan bruker på de aller fleste timene, og hopper fint 80cm bane med rett rytter. I dressur går Sessa enkle øvelser som skjenkelvikinger og versader. 

Mathilde

Mathilde er en 21 år gammel dansk sportsponni. Hun kom til oss sommeren 2013, og er en populær ponni blant mange. Mathilde har litt motor på ridetimene, men er likevel svært snill og en trygg læremester. Mathilde er en rutinert sprangponni,  og har tidligere konkurrert i flere høye sprangklasser. 

Prada

«Prada er en 14 år gammel Lippizaner hoppe. Hun er utdannet i dressur og en stor favoritt hos ryttere som vil lære å ri øvelser og kjenne den gode følelsen når hesten arbeider riktig. Prada er også svært snill med de aller minste rytterne. Prada er med på sprangtimer og hopper lave hinder og små baner. 

Simsen

Simpsen er en 18 år gammel sportsponni vallak som er glad i både sprang og dressur. Han er veldig snill med de minste og uerfarne samtidig som han har energi og lyst til å jobbe for ryttere som har ridd mer. På sprangbanen er han i sitt ess og elsker å hoppe. 

Jaguar

Jaguar er en 9 år gammel Connemara ponni. Han er en ponni som er veldig glad i å være med på jobb. Han har tre gode gangarter , går lett til tøylen og moro for de erfarne å ri i dressur. Jaguar liker også å hoppe og går fint på sprangbanen. Han har en nydelig personlighet og lett å bli glad i.