Stall-K har et stort mangfold av skolehester, fra de små gule fjordingene, til de store, brune hestene. Flere av skolehestene våres har tidligere konkurrert på høyere nivåer i sprang eller dressur, og er dermed svært rutinerte som gjør de svært egnet for jobben sin i rideskolen. Vi har hester som passer for enhver smak, både for de helt ferske som skal lære seg å være trygge på hesteryggen, til de som ønsker å lære mer i dressur og sprang.

Castor

Castor er en rutinert sprang- og dressurhest. Castor har gått i rideskolen i mange år. Han begynner å bli en eldre herremann, men er fortsatt en rå hest på sprangbanen. Castor går også godt på dressurtimene, og kan øvelser som traverer, kontragalopp, versader og skjenkelvikinger.  Castor er både snill og trygg, og kan ris av alle elever i rideskolen. 

Pharao

Pharao er en varmblods ridehest som kom til oss sommeren 2017. Pharao er en god spranghest som tidligere har startet høye klasser i sprang. I tillegg til å hoppe gode sprangbaner, er Pharao er dyktig dressurhest som går både versader, traverer, changementer og er en hest som har lett for samling. På grunn av sitt rolige temperament kan Pharao ris av alle, og går også på nybegynnertimene, til tross for sin store størrelse. 

Birdland Arwen

Arwen er en nydelig Norsk Varmblods ridehest hoppe født i 2002. Hennes far er Stall-K’s beste avlshingst gjennom tidene ; Zalmiak Firfod. Arwen skal brukes litt i rideskolen også har hun fått sin egen fôrrytter. Til våren ønsker vi å bedekke henne. 
Arwen er en dressur hest men trives også med lett sprang.

Capella

Capella er den største skolehesten på Stall-K, men tilgjeld også en av de snilleste. Hun går høye øvelser i dressur, og er en hest som har lett for samling. På grunn av dette er hun svært populær blant dressurrytterne i rideskolen. Capella har også utviklet seg til å bli en svært god spranghest, og ljoser mange ryttere ukentlig balansert gjennom mange sprangbaner. 

Denzo

Denzo er en åtte år gammel vallak. Han er en olderburger/araberblanding e. Enzo.  Denzo er en følsom, men veldig søt hest som alltid gjør sitt beste.Dette er noe av det som gjør Denzo til en hest vi fort har blitt glade i her på Stall-K. Han går flere sideførende øvelser i dressur, og deltar gjerne på sprangtimer hvor han utvikler seg i rekordfart. 

Donna Karen

Donna Karen er en av de mer rutinerte skolehestene vi har på Stall-K. Hun er en femten år gammel svensk varmblods ridehest. Donna Karen er svært allsidig, og har gått klasser opptil MB før hun kom til oss. Hun er som regel en svært bedagelig hoppe, men skrur ofte opp tempoet litt på sprangbanen, da hopping er noe Donna Karen syns er veldig gøy! Donna Karen går både på nybegynnertimer, og på de litt mer avanserte partiene. 

Enja

Enja er en fjording. Hun er trygg og rolig, og går derfor ofte på nybegynnertimene i rideskolen. Enja er også en fin dressurhest, som går øvelser som versader og skjenkelviking, og hopper også 80cm bane med rett rytter. Enja egner seg også godt som turhest, og sier aldri nei til en tur ut i skog og mark. 

Mathilde

Mathilde er en 21 år gammel dansk sportsponni. Hun kom til oss sommeren 2013, og er en populær ponni blant mange. Mathilde har litt motor på ridetimene, men er likevel svært snill og en trygg læremester. Mathilde er en rutinert sprangponni,  og har tidligere konkurrert i flere høye sprangklasser. 

Sessa

Sessa er en lynghest, og har vært en del av flokken de siste fire årene.  Sessa er en ponni som i likhet med Mathilde, har litt motor. Sessa kan bruker på de aller fleste timene, og hopper fint 80cm bane med rett rytter. I dressur går Sessa enkle øvelser som skjenkelvikinger og versader. 

Havanha

Havanha er en 11 år gammel NV-hoppe e. Blue Hors Don Romantic. Havanha har tre særdeles gode gangarter, samtidig er hun svært fornuftig og rolig. Hun har gode resultater fra tidligere starter i MB. Havanha er med på noen av de mest erfarne dessurtimene i rideskolen ved siden av å bli trent og stelt med av sin rytter.

Prada

Mer om Prada kommer snart!

Simsen

Mer om Simsen kommer snart!

Jaguar

Mer om Jaguar kommer snart!