Ønsker du deg en sommer med hest, læring og sosialt samvær? Vi tilbyr voksenrideleir i uke 28. Her vil du møte dyktige instruktører og godt utdannede hester.

Denne uken vil opplegget for leiren være tilpasset voksne deltakere, og fylles opp med hest, læring og sosialt samvær. Som deltaker vil man også i større grad kunne påvirke hvordan uken legges opp. Valg av gren, hvor mange økter man ønsker på bane og med eller uten overnatting er noen av tingene man selv kan ta stilling til på voksenleir.

Timeplanen vil tillate lange og deilige lunsjer, spennende foredrag, rideteori og lærerike ridetimer. Om man ønsker, vil vi sette opp programridning i dressur, og jobbe mot dette gjennom uken.

Måltidene vil rettes mer mot «den voksne gane», og én kveld inviteres det til en deilig gourmet middag med noe godt i glasset

Voksenleir er for alle over 18år, uansett tidligere erfaring med hest. Enten du er en erfaren rytter, ønsker å ta opp igjen ridningen fra barndommen, eller er helt grønn, vil voksenleir passe for deg. Vi ser fram til en lærerik og trivelig uke, fylt med hest og hygge!

Pris mandag-fredag kr. 6990,-

Nedre aldersgrense 18 år.