Stall-K arrangerer weekendkurs noen helger i året. Dette er kurs for alle, uansett alder og ridenivå. Intensiv trening er topp både for den som er helt nybegynner og den erfarne rytter. Man rir to ganger hver dag og får servert deilig lunsjbord med varm og kald mat. En av dagene er det teoritime med praktiske demonstrasjoner.

Helgekurs våren 2024.

OBS! Endret dato!

Det blir arrangert helgekurs 13-14 April!

Undervisningen

Det blir 2 rideøkter daglig en sprang og en dressurtime  med turridning etter undervisningen. Det er også mulig å melde seg på rent dressurridningskurs med programridning og evaluering som avslutning på kurset søndag. Det er rideteori  med praktisk demo i ridehuset lørdag og varm lunsj begge dager. Maksimum 6 stykker på ridetimene. Mulighet for overnatting. Pris på forespørsel.

Stall-K’s faste instruktører er ansvarlig for undervisning på helgekursene.

Pris for helgekurs : kr 2.500.- 
Påmelding og spørsmål kan sendes til : stall-k.rideskole@outlook.com  

Skolehestene

Stall-K benytter erfarne og skolerte ponnier og hester i undervisningen, og flere av dem har startet høye klasser i sprang og dressur. Stall-K er anerkjent for sine gode skolehester. Les mer om våre skolehester under Rideskole>Våre rideskolehester.

Egen hest

Egen hest kan medbringes etter avtale. Oppstalling på boks. Ta med eget fôr. Det er ikke mulighet for utslipp i paddock. Pris på oppstalling er kr 200,- pr døgn.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting for deltakere på weekendkurs som er over 18 år. Overnattingen holder enkel standar, hvor man trenger å ta med eget sengetøy og dyne/sovepose. Man kan benytte stedets bad.  Foruten lunsj begge dager må man stå for mat og drikke selv. Det er kort vei til dagligvarebutikk og Kongsberg sentrum, hvor det er godt utvalgt i spisesteder.

Pris for overnatting etter forespørsel.

Påmelding

Send påmelding til stall-k.rideskole@outlook.com. Og om du har spørsmål. Mail besvares 1x pr virkedag.

Husk å påføre telefonnummeret (vi må kunne nå deg på dagtid om det er spørsmål i forhold til påmeldingen). Påmeldingsfristen utløper en uke før kurset. Dette er viktig da vi må ha nok deltakere for å gjennomføre helgekurs.

Betaling

Kurset betales 10 dager etter bekreftet plass, til Stall-K kontonr. 1506 14 26458. Kvittering må sendes pr e-post i forkant av kurset.

Alle deltakere vil motta en mail med mer informasjon om sitt kurs torsdag før kursstart.