Stall-K arrangerer weekendkurs noen helger i året. Dette er kurs for alle, uansett alder og ridenivå. Intensiv trening er topp både for den som er helt nybegynner og den erfarne rytter. Man rir to ganger hver dag og får servert deilig lunsjbord med varm og kald mat. En av dagene er det teoritime med praktiske demonstrasjoner.

Kurs høsten 2021

Vi setter opp et av våre populære helgekurs helgen 16-17 oktober!

Undervisningen

Det er to ridetimer begge dagene – en time dressur og en time sprang. Man deles inn i små grupper etter rideerfaring. Det tas hensyn til nivå og ambisjoner på sprangtimene, og dersom man ikke ønsker å ri sprang kan man ha bomarbeid rettet mot dressur og løsgjøring. Nybegynnere vil få trening med bommer og annet bakkearbeid. Undervisningen foregår i isolert ridehus (20×60 m) eller på utebane (30×70 m) dersom været tillater det. Om våren blir det også noen korte turer i skogen.

Stall-K’s faste instruktører er ansvarlig for undervisning på helgekursene.

En av dagene blir det også teoriundervisning med emner som rideteori, hestens eksteriør og bevegelser, trening av hesten og andre temaer etter ønske fra deltakerne.

Skolehestene

Stall-K benytter erfarne og skolerte ponnier og hester i undervisningen, og flere av dem har startet høye klasser i sprang og dressur. Stall-K er anerkjent for sine gode skolehester. Les mer om våre skolehester under Rideskole>Våre rideskolehester.

Egen hest

Egen hest kan medbringes etter avtale. Oppstalling på boks. Ta med eget fôr. Det er ikke mulighet for utslipp i paddock. Pris på oppstalling er kr 200,- pr døgn.

Overnatting

Vi tilbyr overnatting for deltakere på weekendkurs som er over 18 år. Overnattingen holder enkel standar, hvor man trenger å ta med eget sengetøy og dyne/sovepose. Man kan benytte stedets bad.  Foruten lunsj begge dager må man stå for mat og drikke selv. Det er kort vei til dagligvarebutikk og Kongsberg sentrum, hvor det er godt utvalgt i spisesteder.

Påmelding

Send påmelding til stall-k.rideskole@outlook.com. Og om du har spørsmål. Mail besvares 1x pr virkedag.

Husk å påføre telefonnummeret (vi må kunne nå deg på dagtid om det er spørsmål i forhold til påmeldingen). Påmeldingsfristen utløper en uke før kurset. Dette er viktig da vi må ha nok deltakere for å gjennomføre helgekurs.

Betaling

Kurset betales senest 1 uke før kursstart til Stall-K kontonr. 1506 14 26458. Kvittering må sendes pr e-post i forkant av kurset.

Alle deltakere vil motta en mail med mer informasjon om sitt kurs torsdag før kursstart. 

Priser

Kr. 1900,- for kurs inkl lunsj.

Kr. 2100,- for kurs inkl overnatting (lørdag-søndag).

Kr. 200,- pr. døgn i oppstalling for de med egen hest.